У Тернополі нетверезі водії від патрульних ... втікають

Опубліковано в Новини 07.02.2017

Один із таких вчинив і ДТП.

Минулої ночі, близько 3-ї години, під час патрулювання інспектори одного з екіпажів помітили автомобіль Volkswagen Passat у якої не працювала ліва фара ближнього світла. Полісмени вимагали від водія припинити рух, однак той навпаки пришвидшився та почав тікати, повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

Внаслідок цього на вулиці Фабричній 25-річний водій здійснив наїзд на перешкоду. На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

Однак, під час спілкування з водієм інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

На громадянина патрульні склали 3 протоколи за статтями 122-2 ( Невиконання водіями вимог про зупинку ), 124 ( Порушення ПДР ), ч.2 ст.130 ( Керування у стані сп’яніння ) та винесли постанову за ч.3 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.