Засобів на півмільйона гривень отримали тернопільські рятувальники

Опубліковано в Новини 05.02.2017

Понад 500 тисяч гривень виділила Тернопільська обласна рада  у рамках програми «Захист населення і територій  Тернопільської області від надзвичайних ситуацій  техногенного та природного характеру».  Голова обласної ради Віктор Овчарук вручив працівникам ДСНС Тернопільщини апарати на стисненому повітрі, панорамні маски для захисту органів дихання, обладнання для буксирування автомобілів та бойове спорядження тощо.

«Ті, хто захищає кожного з нас, мають бути  повністю забезпечені усім необідним. Адже від цього залежить збереження життя людей, які опинилася в екстремальній ситуації, - зазначив Віктор Овчарук. – Бажаю одного - нехай ці речі  використовуватимуться лише для навчань як рятувальників, так і цивільного населення.  Адже кожен громадянин  повинен знати, як поводитися при надзвичайній ситуації. Реалії такі, що це  є насправді важливо».

Віктор Овчарук наголосив, що  збереження  життя та здоров’я людей під час надзвичайної ситуації є найголовнішим. А тому  важливою є взаємодія між  екстреними  службами, а також надання оперативної та правдивої інформації.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.