Поліція затримала тернополянина з «липкими руками»

Опубліковано в Новини 04.02.2017

Який, попри попереднє ув'язнення, продовжував грабувати.

Саме такого злодія спіймали працівники Тернопільського відділу поліції. Чоловік криміналив у магазинах та на АЗС, повідомили в ГУНП області.

Про крадіжку елітних алкогольних напоїв поліцейським повідомили працівники заправки, з магазину якої зникли пляшки віскі. Побував злодій і на ще одній місцевій АЗС. Звідти теж виніс дві пляшки алкоголю.

Камери відеоспостереження зафіксували крадія, тож правоохоронці оперативно встановили його особу. Раніше судимий 28-річний мешканець Тернополя інших заробітків як красти з полиць, не шукав. Навіть відбувши за такі протиправні дії покарання, знову вдавався до протиправного.

У ході розслідування слідчі довели причетність підозрюваного ще до ряду крадіжок з крамниць. З одного з супермаркетів злодій виніс дороговартісні столові прибори, з іншого - карти пам’яті.

За усіма фактами крадіжок порушено кримінальне провадження. Підозрюваний невдовзі знову постане перед судом

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.