На Тернопільщині знайшли водія, який на смерть збив людину

Опубліковано в Новини 03.02.2017

Подія трапилася на Кременеччині.

Правоохоронці Тернопільщини встановили марку автомобіля та особу водія, який 30 січня на Кременеччині близько 23:00 збив чоловіка та втік з місця пригоди, повідомили в ГУНП області.

Менше доби знадобилося слідчим, аби вийти на слід втікача. Ним виявився водій молоковоза - вантажного автомобіля "DAF". Кермувальник транспорту каже, що злякався і тому покинув місце автопригоди. При огляді вантажівки слідчі виявили рештки, які свідчили про те, що авто причетне до ДТП.

Нагадаємо, що тіло невідомого чоловіка виявив на узбіччі дороги мешканець Тернополя 30 січня. Під колесами авто загинув житель села Горинка Кременецького району, 1993 року народження. Чоловіка транспорт протягнув метрів вісімсот.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.