У Тернополі Липова,10 тепер під "прицілом"

Опубліковано в Новини 03.02.2017

Камери відеоспостереження нещодавно встановили на входах у під'їзди ОСББ, що на Липовій,10, повідомляють в управлінні ЖКГ.

Як розповів голова цього ОСББ Михайло Дереворіз рішення встановити подібну техніку було прийняте після пограбування однієї із квартир будинку. Для того, аби захистити своє помешкання від непроханих "гостей" та вберегти себе від можливих крадіжок, співвласники зібрали будинкові збори. На них і ухвалили рішення про встановлення камер відеоспостереження при входах у під’їзди.

Кошти зібрали, закупили дев'ять камер та виконали роботи із їхнього встановлення. Відтепер мешканці Липової,10 мають змогу переглядати інформацію із камер відеоспостереження через персональний комп'ютер або через мобільний телефон. Вона зберігається близько двох тижнів, а тому з її допомогою в разі виникнення якоїсь прикрої ситуації можна буде дізнатись детальнішу інформацію: хто коли і куди ішов або ж в що були одягнені зловмисники тощо.

Нагадаємо, ще у жовтні зранку в помешканні тернополянки зникло світло, вона вийшла з дому, аби перевірити електрощиток. Цим скористались четверо невідомих: увірвались у квартиру і пограбували жінку.

До слова, як зазначають в управлінні ЖКГ, мешканці багатоквартирних будинків часто стають жертвами не лише пограбування, але й інших неетичних дій зловмисників: злочинів в під’їздах, крадіжок інтернет-кабелів, написів на стінах та сміття на сходових клітках, використаних шприців тощо.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.