Через нічну погоду весь Тернопіль вкритий льодом

Опубліковано в Новини 03.02.2017

Про настання опадів, часткової відлиги, снігопади, які приніс атмосферний фронт прогнозували українські синоптики.

Так, у Тернополі спостерігалось певне потепління, через яке протягом всієї ночі падав дощ, а не сніг. Це призвело до того, що все місто вкрилось льодом, повідомляють в управлінні ЖКГ.

Боролись із суцільною ковзанкою і місцеві комунальники, які впродовж ночі посипали вулиці та дороги спеціальними розчином із піску та солі, однак, через дощ усі роботи пішли нанівець. На разі, частина тернополян обурена такою ситуацією, інша - знаходить і місце жартам у соціальних мережах.

До слова, синоптики й на завтра прогнозують погіршення дальності видимості до 500 метрів і менше, замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні, ожеледь.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.