На Тернопільщині чоловік вдома переховував цікаву «знахідку» з лісу

Опубліковано в Новини 02.02.2017

Однак вирішив їх віддати у поліцію.

До Підгаєцьких поліцейських зателефонував житель району і повідомив, що хоче добровільно видати коробку з боєприпасами, повідомили в ГУНП області. Для вилучення небезпечних предметів за вказаною адресою виїхали оперативники.

На місці з’ясувалося, що чоловік зберігав 15 набоїв та дві розряджені гранати із запалами. За його словами, боєприпаси знайшов ще в наприкінці минулого року в лісі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 кримінального кодексу України - носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крімгладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Правоохоронці перевіряють версію чоловіка щодо походження боєприпасів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.