Хотіли одразу ж продати: на Тернопільщині двоє підлітків поцупили чужого мотоцикла

Опубліковано в Новини 19.03.2023
Бучацькі поліцейські встановили причетність двох неповнолітніх до незаконного заволодіння мотоциклом.
Крадений транспортний засіб зловмисники мали намір продати, проте їхнім планам перешкодили працівники поліції.
До співробітників Бучацького відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки Івано-Франківська про те, що невідома особа проникла в гаражне приміщення її нежилого господарства в одному із сіл Монастириської громади і викрала звідти мотоцикл.
У ході розшукових заходів оперативники виявили транспортний засіб у лісосмузі та знайшли осіб, які його викрали. Зловмисниками виявилися двоє 17-річних місцевих жителів. З’ясувалося, один із хлопців причетний ще до однієї крадіжки приватного майна.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.