Версія для друку

У Тернополі розпочали поточні ремонти дорожнього покриття

Опубліковано в Новини 17.03.2023

З настанням календарної весни та потеплінням, працівники підрядної організації розпочинають активно вести ремонтні роботи на дорогах та об’єктах шляхо-мостового господарства Тернопільської громади.

Так, 17 березня, підрядники розпочали підготовку ремонтних карт (мала фреза) на вул. Микулинецькій, транспортна розв’язка вулиць Торговиця – Микулинецька – Князя Василя Костянтина Острозького – Гайова – Замонастирська.

Як зазначають в управлінні житлово-комунального господарства, роботи на цій ділянці триватимуть упродовж двох днів, 17 та 18 березня. Після нарізання ремонтних карт проводиться влаштування шару асфальтобетонного покриття.

Також у Тернополі продовжується будівництво дощового колектора на вул. Галицькій, який покращить відведення дощових і талих вод з житлових районів міста.

Окрім того, у місті тривають роботи і на інших об’єктах. Проводиться впорядкування території на вул. Миру, 9, 11 (влаштування сходових маршів). На вулиці Богдана Лепкого, 5 влаштовують опалубку під сходові марші.

До слова, відповідно до титульного списку, цього року заплановано провести роботи на двох об’єктах шляхо-мостового господарства: капітальний ремонт вул. Гайової та вул. Вояків дивізії «Галичина».

 

Джерело: ТМР