Версія для друку

Тернопільські спортсмени здобули низку нагород у Ворохті  

Опубліковано в Новини 17.03.2023

У смт Ворохта, що на Франківщині, з 07 по 14 березня 2023 року відбувалися завершальні зимові змагання.

А саме: чемпіонат України з лижного двоборства серед юнаків та дівчат на трампліні К-75м., чемпіонат України з лижного двоборства серед юніорів та юніорок, чемпіонат України з лижного двоборства, чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна серед юніорів та юніорок, чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна, в яких взяли участь учні Тернопільська обласна ДЮСШ із зимових видів спорту.

Про це повідомила директорка школи Світлана Крикончук.

Чемпіоном України серед юнаків в лижному двоборстві став Пилипчук Денис, 2 місце виборов Чеболда Ілля.

Серед юніорів в лижному двоборстві в командних змаганнях чемпіонами стали Чеболда Ілля, Пилипчук Денис, Дворецький Владислав, Шовкопляс Олександр, 3 місце вибороли Філонов Олександр, Ящур Павло, Струмінський Олександр, Чернух Назар. Ще дві нагороди, "золото"та "бронзу" виборов Шовкопляс Олександр в особистих змаганнях.

Серед дорослих тернополяни також не залишилися без нагороди і вибороли 3 місце в командних змаганнях. В складі команди виступали: Чеболда Ілля, Пилипчук Денис, Дворецький Владислав та Шовкопляс Олександр.

На чемпіонаті України зі стрибків на лижах з трампліна представниця тернопільської нашої школи Ільчук Дарина здобула дві "бронзові" нагороди в особистих змаганнях та одну в змішаних командних змаганнях. Ще одна "бронза" в командних змаганнях – в учнів Ящура Павла та Чеболди Іллі.

Також вперше були проведені Всеукраїнські змагання для юних спортсменів (2010-2011 р.н.) "Юнацький Кубок ФЛСУ" зі стрибків на лижах з трампліна. Серед юнаків чемпіоном став Євдокімов Станіслав, 3 місце зайняв Струмінський Олексій. Серед дівчат "золоту" нагороду виборола Цибульська Олена, 2 місце у Герасим'юк Дар'ї.