На ремонт доріг Тернопільщини з'явилося додаткових більше 50 мільйонів гривень

Опубліковано в Новини 01.02.2017

53,5 мільйони гривень залучать на ремонт доріг Тернопільщини від перевиконання плану надходжень до Тернопільської митниці.

Про це вчора, 31 січня, йшлося на нараді голови Тернопільської ОДА, керівника апарату ОДА, в.о. очільника митниці та начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, повідомила прес-служба обласної САД.

Так, у 2017 році тернопільські митники прогнозують перевиконання плану надходжень на 107 млн. грн. Половину цих коштів інвестують у відновлення доріг області, адже з 1 січня 2017 року набувають чинності на території усіх областей зміни до Бюджетного кодексу України. Йдеться про запровадження реалізації заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування (Закон України від 20 грудня 2016 року № 1789 – VIII «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України»).

Законодавець постановив, що у разі перевиконання показників надходжень митних платежів, визначених у державному бюджеті, 50 відсотків від такого перевиконання зараховується до спеціальних фондів обласних бюджетів. Ці кошти надалі будуть спрямовуватися на ремонт автомобільних доріг області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.