У громаді на Тернопільщині оголосили дні жалоби за полеглим воїном Олегом Дробоцьким

Опубліковано в Новини 09.03.2023

У Лановецькій громаді 09-10 березня 2023 року оголошено Днями жалоби, у пам’ять про загиблого у російсько-українській війні стрільця-санітара 1 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти 2 стрілецького батальйону військової частини А4123 старшого солдата Дробоцького Олега.

Про це повідомили у Лановецькій міській раді.

– На знак скорботи за загиблим просимо забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності та вшанувати пам'ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання, кажуть у Лановецькій міській раді. – Також просимо обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

Олег Дробоцький із село Вербовець загинув 06 березня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Оріхово-Василівка, що на Донеччині. Добровольцем військовослужбовець став на захист України ще до початку повномасштабного вторгнення, взявши до рук автомата, а не пензля.

Вічна пам'ять!

Вічна слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.