Любі тернополяни і всі, хто читає цей текст!

Опубліковано в Новини 31.01.2017

Звертається до Вас звичайна сім’я з Тернополяімя, улюблена кровинка якої пізнала горе.

Наш старший син, Володя ( 2,5 рочки), хворіє з народження. Він не сидить, не ходить, не розмовляє. Лікарі були однозначні із «вердиктом», поставивши нашій дитині діагноз: двостороння туговухість ІІ-ІІІ ст., затримка статокінетичного та психомоторного розвитку, гідроцефальний синдром, синдром 1p 36.
Ми, батьки, без упину боремося за можливість нашого сина ходити, розмовляти. Спочатку пройшли медикаментозну терапію, потім – ЛФК, масажі, басейни, іпотерапію, відвідали реабілітаційні центри України, заняття для покращення інтелектуального розвитку...     
У вересні 2016 року Володя пройшов курс реабілітації у варшавському центрі інтенсивної терапії «Олінек». Завдяки пройденій реабілітації наша дитина почала змінюватися «на очах». Тепер Володя може сидіти до 10 хв часу, практично без сторонньої допомоги. У хлопчика укріпилася спинка, поліпшилась опора на ніжки. Зараз йому набагато краще вдається брати в руки різні предмети, дитя навчилося складати пірамідку.

Ми, батьки, природно, хочемо, щоб Володик нарешті зробив свої перші кроки самостійно. Щоб тішив світ своїм щебетанням. Щоб разом із молодшою сестричкоюміг бавитися в різноманітні ігри…

Лікарі ствердні у тому, що Володя має потенціал до ходьби, комунікації.Але головний наш ворог зараз–це час. Поки Володя маленький, потрібно помаксимуму вкладати в дитину.
       Зважаючи на позитивні результати від реабілітації у Польщі, в травні 2017 р. заплановано чергову поїздку до центру «Олінек». Завдаток уже заплатили, отже цьогоріч, з 8по 26 травня, маємо знову їхати за кордон. Як батьки, щиро сподіваємося до часу відїзду назбирати необхідну суму. Проте, самим нам не справитися.

Кожна реабілітація – це додатковий крок до повноцінного життяВолоді, і я дуже сильно прохаю Вас бути співчутливимиі поборотися разом за здоровя нашого дитяти.
Якщо на це Ваші ласка і милосердя, допомогти Володі одужати можна фінансово,за номером картки«ПриватБанку»–5168 7555 0228 4686,на імя його мами, Коваль Олени Остапівни, номер телефону мами 068 225 01 74.

Розумію: дітей із проблемами надто багато, але й вірю–є значно більше людей, які, об’єднавшись,можуть врятувати ситуацію із незадовільним станом нашого сина.Врятувати, як це робив щодо морських зіроньок малий хлопчисько…Воістину – хлопчик із великою душею і широко розкритим серцем.

Я переконана: коли Володя стане на ніжки, то й опікуватиметься над зіроньками так само, як це зробив би будь-хто інший… Але ж поки він не може цього зробити…

 

…Кожне життя у цьому світі – безцінне, його вагу не зрівняти навіть із вагою золота...

 

…Нехай усі, хто допоміг Володику, пізнають Його милість і любов!

Галерея зображень

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.