У Тернополі жінці, яка змінювала перуки, вдалося обікрасти магазини на понад 2 тисячі гривень

Опубліковано в Новини 30.01.2017

Спокушалася порушниця на парфюмерно-косметичні засоби.

Кримінальне провадження за фактом вчинення крадіжок з торгових закладів слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали щодо 25-річної жительки обласного центру. Зловмисниця полюбляла дорогу косметику та парфуми, повідомили в ГУНП області.

Як встановили поліцейські, тернополянка причетна до двох фактів незаконного заволодіння чужого майна. З торгового залу «Ватсон» поцупила косметичні засоби на суму понад тисячу сімсот гривень, а з крамниці «Єва» винесла товару на майже вісімсот гривень.

До слова, щодо підозрюваної у суді вже розглядається кримінальне провадження за аналогічні злочини. Але особисте зобов’язання, як міра запобіжного заходу, не зупинили зловмисницю. Аби камери не зафіксували її обличчя, вдалася до хитрощів – маскувалася за допомогою перуки та окулярів. Крадене збувала на ринку.

Після проведення слідчих дій поліцейські клопотатимуть про зміну запобіжного заходу для підозрюваної.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.