У Тернополі водій, на мить відволікшись, протаранив дві автівки (фото)

Опубліковано в Новини 30.01.2017

ДТП трапилася через ... телефонний дзвінок.

Дорожньо-транспортна пригода з матеріальними збитками та потерпілими трапилася в обласному центрі 28 січня, повідомили в обласному ГУНП. Близько 18:00 водій автомобіля "FORD Transit", рухаючись вулицею Бродівська в напрямку Збаразької, в'їхав у дві автівки "ВАЗ 2107" та "Daewoo Lanos", які стояли на узбіччі.

Після зіткнення водій буса вискочив з транспорту та почав тікати. Правоохоронці встановили особу власника авто. Ним виявився тернополянин, 1989 року народження.

Чоловік зізнався у тому, що трапилося. За словами водія, під час керування автомобілем, йому на мобільний зателефонували і він відволікся. Коли помітив, що попереду нього стоять авто, було пізно. Він не встиг загальмувати та не зміг уникнути зіткнення. Свою втечу пояснив тим, що злякався.

На момент ДТП у двох автівках були водії. Вони звернулися по меддопомогу до лікарні. В чоловіків струс головного мозку та забої. Після огляду їх відпустили. Водій-утікач відповідатиме у суді відповідно до статті 286 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.