За побиття учасника АТО на Тернопільщині посадять трьох осіб

Опубліковано в Новини 27.01.2017

Двоє з них є неповнолітніми.

Заліщицьким відділом Чортківської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 296 КК України за фактом вчинення хуліганських дій групою осіб, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Державним обвинувачем доведено у суді, що 1 серпня 2016 року біля одного із розважальних закладів с. Городок Заліщицького району троє осіб (двоє з яких є неповнолітніми), грубо порушуючи громадський порядок та висловлюючись нецензурно у бік учасника АТО, нанесли йому більше 50-ти ударів руками та ногами. Того дня учасник бойових дій на Сході України святкував у ресторані своє тридцятиріччя.
 
Суд, погодившись із позицією прокурора, призначив покарання одному з обвинувачених за ч.2 ст.296 КК України у виді 2-х років позбавлення волі. Врахувавши, що двоє інших хуліганів є неповнолітніми, їх засуджено до позбавлення волі строком на 1 рік та 6 місяців із застосуванням іспитового строку 1 рік. 
 
Окрім того, відповідно до вироку суду злочинці заплатять потерпілому 72000 гривень моральної та матеріальної шкоди.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.