З якою метою до тернополян навідуються поліцейські та рятівники?

Опубліковано в Новини 25.01.2017

Щоб провести роз'яснювальну роботу.

Несправність електромережі, порушення правил експлуатації пічного опалення, побутових електроприладів, використання саморобних обігрівачів часто призводить до виникнення пожеж у побуті, спричиняє матеріальні збитки та забирає людські життя. Тому співробітники Служби порятунку «101» проводять масову інформаційно-роз’яснювальну роботу, під час якої акцентують увагу громадян на важливих правилах безпеки, яких слід дотримуватись у зимовий період. Людям роз’яснюють основні правила пожежної безпеки, розповідають, як необхідно діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події, а також розповсюджують тематичні пам’ятки та листівки щодо безпеки життєдіяльності

Так, 25 січня рейдова бригада у складі фахівців ДСНС та представників Національної поліції провела профілактичне відпрацювання житлового сектора  мікрорайону Пронятин міста Тернопіль. Основну увагу приділили помешканням, де проживають самотні громадянилюди з обмеженими можливостями, багатодітні родини. Фахівці ДСНС вказали господарям на недоліки в електрогосподарстві їх будинків та проінформували про правила безпечного використання газових й електричних приладів. Кожному жителю працівники Служби порятунку вручили пам’ятки, в яких вказано, як діяти у разі виникнення пожежі.

Подібні рейди проводитимуться й надалі з метою зменшення кількості пожеж у житловому секторі та навчання громадян правил пожежної безпеки.

Прес-служба Управління ДСНС України у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.04.2024 soroka
Віталій Кличко передав бригаді Нацгвардії «Рубіж» пів тисячі FPV-дронів
Мер Києва Віталій Кличко відвідав бійців батальйону «Свобода» та передав 500 FPV-дронів від громади Києва.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.