Михайло Палагнюк, якого підозрюють у підпалі трьох елітних машин у Тернополі, вийшов на волю

Опубліковано в Новини 25.01.2023
У понеділок, 23 січня, відомий тернопільський бізнесмен Михайло Палагнюк сплатив заставу та вийшов з-під варти.  
 
Про це пишуть "Тернополяни".

Нагадаємо, усього за три місяці у Тернополі відбулися підпали одразу трьох елітних авто. Загальна сума збитків становить майже 150 тисяч доларів.  Як стало відомо «Тернополянам», підозрюваним у замовних злочинах виявився відомий 65-річний бізнесмен Михайло Палагнюк. Він є власником торгово-готельного комплексу «Золоте кільце» на масиві Східний, що у Тернополі. 

Невдовзі, у суді Збаража обрали запобіжний захід для підприємця Михайла Палагнюка, який спалив авто своїх колег. А вже 17-го січня, у Тернопільському міськрайонному суді змінили запобіжний захід для 65-річного підприємця Михайла Палагнюка.

Тоді, рішенням суду клопотання слідчого задовільнили частково та змінили запобіжний захід на тримання під вартою терміном до 02.03.2023 року з визначенням застави у сумі 4 мільйони 361 тисяча 500 гривень.

Згідно з рішенням суду, Михайла Палагнюка було взято під варту у залі суду.

Та, як стало відомо "Тернополянам", в понеділок, 23 січня 2023 року, Михайло Палагнюк сплатив заставу у розмірі - 4 мільйони 361 тисяча 500 гривень та вийшов на волю. 

Відтепер він не має права покидати місце свого проживання та по першому виклику з'являтися у суд, в прокуратуру, чи до слідчого. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.