Ще 200 комплектів теплої військової форми з Тернополя передали для захисників

Опубліковано в Новини 23.01.2023

З метою належного забезпечення теплим одягом, цими днями з Тернополя відправили ще 200 комплектів військової форми для підрозділів Збройних сил України, де служать тернополяни.

- Передали чергову партію зимової форми для захисників з Територіальної оборони, які зараз боронять Україну на передовій. Бережіть себе! Дякую усім, хто не втомлюється і щодня допомагає Збройним силам України. Допоки наші воїни мужньо боронять Україну – Тернопіль продовжує бути надійним тилом і допомагає нашим захисникам, – зазначає міський голова Сергій Надал. 

Нагадаємо, цими днями на базі центру «Допомога армії від Тернополя» триває збір посилок для військовослужбовців-тернополян, котрі захищають нашу країну на передовій.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Олександр Кацуба: Задача російських атак на енергетику — деморалізувати українців
Атаки Росії на українську енергетику в останні тижні мають на меті залякати й деморалізувати українців.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.