За сприяння Миколи Люшняка капітально відремонтована опорна школа у Хоросткові (фото)

Опубліковано в Новини 22.01.2017

Рішенням сесії міської ради у загальноосвітню школу I-III ступенів №2 визначено опорною, тому заклад отримав істотну підтримку від держави на ремонт. За сприяння Миколи Люшняка для відновлення закладу освіти з держбюджету виділено 600 тисяч гривень.

У школи I-III ступенів №2 був утеплений корпус та проведений капітальний ремонт, кошти на який за сприяння Миколи Люшняка були виділені на соціально-економічний розвиток місту Хоростків, субвенційних коштів на опорну школу та із районного бюджету. Загальна вартість робіт складає більше 1,4 мільйона гривень, а дітей із шкіл-філій до опорної школи тепер возитиме шкільний автобус.

- Сьогодні у повній мірі ми відчуваємо справжню підтримку з боку влади. Наші учні здобуватимуть освіту в комфортних умовах, до того ж вирішене питання транспортного забезпечення, яке ще донедавна стояло по-особливому гостро. Дякую всім, хто долучився до цієї доброї справи. Беззаперечно, найбільше інвестицій ми повинні вкладати у наших дітей, щоб у майбутньому вони стали успішними й конкурентноспроможними особистостями, — зазначила директор опорної школи Галина Ворона.

- На прикладі школи у Хоросткові ми бачимо дієві реформи влади, це стосується і коштів на ремонт із Фонду регіонального розвитку і «плюси» від системи опорних шкіл, яку ввело Міністерство освіти і науки. Таким чином начальні заклади отримують допомогу з конкретними проблемами, місцева влада і колективи шкіл грамотно створюють актуальні проекти, а влада їх реалізовує. Наше суспільство поступово звикає до реформ і привчається ними вірно користатися, саме це і було метою нашої державницької політики, - наголосив Микола Люшняк. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.