Через цигарку тернополянка випала з вікна

Опубліковано в Новини 22.01.2017

Мешканка села Вишнівець, що на Тернопільщині випала з другого поверху. Причиною цього стала цигарка, повідомляють в відділі комунікацій ГУ НП в області.

Про пацієнтку, що випала з вікна, працівникам збаразької поліції увечері, 20 січня повідомив черговий лікар районної лікарні. Правоохоронці одразу виїхали до медзакладу та з’ясували усі обставини.

Потерпіла завітала в Збараж у гості до своєї знайомої. Святкували, випивали, а згодом гостя відійшла до вікна аби викурити цигарку. Однак занадто сильно висунулася та й алкоголь певно дався взнаки, бо раптово випала з підвіконня багатоповерхівки. На щастя знайома проживала на 2 поверсі, а чималий сніговий покров вберіг дівчину від непоправного. Вона залишилася жива. Бідолашну, перелякану гостю, одразу відправили до лікарні.

Медики діагностували у пацієнтки забої та перелом декількох компресійних хребців хребта. ЇЇ життю нічого не загрожує. Залишається сподіватися, що після такої пригоди мешканка району таки кине палити.

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.