Тернополянка збирала гроші у благодійний фонд допомоги… собі

Опубліковано в Новини 21.01.2017

Реальний волонтерський фонд припинив діяльність, а жінка продовжила збирати гроші вже для себе.

«Необхідна допомога працівників патрульної поліції», – такий виклик отримали інспектори, 19 січня, близько 19-ї години, повідомляє патрульна поліція Тернополя.

Охоронці порядку оперативно виїхали на вулицю Київську. З’ясувалося, що в одній із квартир знаходиться жінка, яка ходила по місцях скупчення людей та збирала грошові кошти на допомогу бійцям в зону АТО.

Всі її дії були незаконними, адже близько чотирьох місяців назад їхній координатор захворів та діяльність волонтерської організації призупинилася.

Незважаючи на це, громадянка в подальшому займалась збором коштів на території Тернопільської області та витрачала їх на свої потреби. Вона була помічена в Чорткові, Заліщиках та Кременеччині. Жінку патрульні відвезли до відділку поліції та передали слідчим.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.