Відомо, якої температури має бути гаряча вода в тернопільських домівках

Опубліковано в Новини 20.01.2017

Температура гарячої води в точці забору, тобто в домівках тернополян з централізованим опаленням, повинна бути не менше 50 °С, повідомляють в КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Така температура врегульована згідно з правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 р № 630 врегульовані відносини між суб’єктом господарювання, предметом діяльності якого є надання житлово-комунальних послуг.

Також, згідно постанови від 17 лютого 2010 року №151 “Про затвердження “Порядку проведення перерахунків розміру плати за надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення в разі ненадання або надання не в повному обсязі, зниження якості додатком першим передбачено забезпечення нормативної температури гарячої води у точці розбору повинна бути не менше 50 °С.

У разі відхилень температури гарячої води від нормативного значення, виконавець проводить перерахунок розміру плати за фактично надані послуги шляхом зменшення розміру плати за надання послуг.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.