У вічність відійшов колишній головний лікар лікарні на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 28.11.2022

На 91 році життя у засвіти відійшов колишній головний лікар Підгаєцької лікарні Цимбалюк Іван Леонтійович.

Сумну звістку повідомили у КНП "Підгаєцькій ЦМЛ" ПМР.

– Навколо нього завжди гуртувались люди різних професій і статусів, і до кожного з них він вмів і прагнув віднайти свій підхід. Його організаторські та господарські здібності свідчили про досягнення закладу (будівництво двохповерхового приміщення для дитячого та пологового відділення, відділення швидкої медичної допомоги, відділення переливання крові, приміщення котельні, пральні, гаражів, адміністративного корпусу лікарні), – згадують Івана Леонтійовича у лікарні. – Чуйний, уважний, позитивний і принциповий в роботі, завжди прагнув передати свій цінний досвід, уміння молодим колегам. У нашій пам'яті він залишиться добрим колегою, вмілим і досвідченим організатором, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Цимбалюк Іван Леонтійович народився 22 січня 1932 року в селі Клинове Городоцького району Хмельницької області. Закінчив Львівський державний медичний інститут в 1958 році і був скерований на роботу в Підгаєцький район. На теренах Підгаєччини працював лікарем терапевтом, а з 1963 року по 1992 рік (29 років) головним лікарем Підгаєцької райлікарні. З 1992 року по 2014 рік працював лікарем-терапевтом. З квітня 2014 року - на заслуженому відпочинку.

Загальний стаж роботи лікарем 56 років. За довголітню та сумлінну працю нагороджений ювілейною медалю "За доблесну працю", орденом "Знак Пошани", грамотами Тернопільського управління охорони здоров'я. Неодноразово обирався депутатом Бережанської районної ради, Підгаєцької міської ради.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.