Спортсмени з Тернопільщини здобули п’ять нагород на всеукраїнському турнірі з легкої атлетики

Опубліковано в Новини 28.11.2022

Всеукраїнський турнір з легкої атлетики «College Open» пройшов 26 листопада в спортивному манежі Івано-Франківського коледжу фізичної культури.

Участь у змаганнях взяли і атлети з Тернопільщини, які здобули дві золотих, дві срібних і одну бронзову медалі.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

– У бігу на 800 м з результатом 2.36,4 сек переможницею стала вихованка обласної ДЮСШ Оля Правецька (тренер Ольга Стефанишина), а срібна нагорода дісталась Оксані Копичинській (Заліщики, тренер Василь Токарчук), – кажуть в управлінні. – У штовханні ядра до останньої спроби точилася боротьба за перемогу серед наших юнаків. В результаті, пославши 5-кілограмовий снаряд на 14.44 м, перше місце посів Максим Лаврик (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренер Іван Панасюк). Поступившись лише 1 см результату свого колеги по команді і на даний момент супернику, срібним призером став Олексій Навроцький (ОДЮСШ, тренери Леонід Дахновський, Галина Шмуляєва).

Ще одну нагороду в штовханні ядра – «бронзу» – серед дівчат виборола вихованка Бучацької ДЮСШ Наталя Бучинська, тренер Чуба Іван.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.