Для тернопільських захисників передали 1000 пар зимового взуття

Опубліковано в Новини 28.11.2022

Тернопіль продовжує допомагати й підтримувати українських військовослужбовців, які обороняють нашу країну від російських загарбників.

Цими днями передано 1000 пар зимового взуття для тернопільських військових, які зараз на фронті.

- Ми отримали звернення від керівника бригади, яка створена на базі нашого міста й області, щоб забезпечити зимовим одягом військовослужбовців. Це – понад 3000 людей. Окрім того, що шиється тепла форма, ми також замовили пошиття понад 3000 пар зимового взуття, –  зазначає міський голова Сергій Надал. –  Це взуття, яке власне вибрали самі військові і яке буде для них комфортним. Взуття – українського виробництва.  Ми повністю фінансуємо його коштом бюджету нашої громади. Першу 1000 пар передано військовим, які вже  поїхали на позиції. Решту – протягом двох наступних тижнів будуть пошиті і передані для наших хлопців.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.