У Тернополі поліцейські виявили чотири автівки, які перебували в розшуку

Опубліковано в Новини 24.11.2022
За добу тернопільські поліцейські виявили чотири автівки, які перебували у розшуку ДВС.
За інформацією Патрульної поліції Тернопільської області, один з таких автомобілів, інспектори зупинили за порушення ПДР на вулиці Злуки. Під час перевірки документів, патрульні встановили, що транспортний засіб Renault перебуває в розшуку державною виконавчою службою.
Окрім того, спілкуючись з водієм, інспектори виявили в чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння. Охоронці порядку запропонували йому пройти огляд на стан сп'яніння на місці чи у найближчому медичному закладі, на що останній категорично відмовився.
Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП, повідомили працівників ДВС та евакуювали автомобіль на арештмайданчик.
Троє інших водіїв — сплатили заборгованість на місці зупинки, працівники ДВС закрили виконавче провадження, аби громадяни змогли безперешкодно продовжити рух.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.