Війна забрала життя Героя з Шумщини

Опубліковано в Новини 23.11.2022

Шумщина в скорботі. Громаду сколихнула страшна звістка – боронячи Україну від російського окупанта, загинув старший лейтенант Ожоганич Юрій Іванович, 1972 року народження, житель села Потуторів.

Про це повідомив міський голова Шумська Вадим Боярський.

Герой служив командиром протитанкового артилерійського взводу - старший офіцер на протитанковій артилерійській батареї протитанкового артилерійського дивізіону.

Учасник АТО, мужній та сміливий, він з перших днів повномаштабного вторгнення пішов захищати рідну землю. Юрій завжди прагнув справедливості, був добрим, щирим, завжди допомагав іншим, саме тому мав багато друзів. Достойний військовослужбовець, який брав на себе усю повноту відповідальності. Два сини, виховані справжнім патріотом, також боронять нашу землю в лавах Збройних сил України. Вічна пам'ять та шана Герою! – повідомив Вадим Боярський.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.