У Тернополі працівниця банку привласнила понад 20 000$

Опубліковано в Новини 25.09.2022

Розтрату грошей шляхом зловживання службовим становищем та несанкціоновані дії з інформацією, вчинені особою, яка має право доступу до неї інкримінують слідчі ГУНП в Тернопільській області 40-річній місцевій мешканці.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрювана, працюючи на посаді старшого касира однієї із фінансових установ, без відома клієнтів банку, привласнювала їхні кошти.

Потерпілі – четверо людей. Коли клієнти хотіли зняти свої заощадження, то їм повідомляли, що рахунки порожні, оскільки вони вже отримали свої збереження.

У ході розслідування, слідчі довели причетність до протиправного працівниці банку. Підозрювана провела операції з видачі готівки без будь-яких звернень клієнтів.

Загальна сума збитків становить – понад 20 тисяч доларів.

Обвинувальний факт щодо зловмисниці тернопільські слідчі скерували до суду. Їй інкримінують ч. 2, 3 ст. 191 та ч.1,3 ст. 262 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у справі завершено. Міру покарання їй обере суд.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.