Тернопільська легкоатлетка вдало виступила на чемпіонаті Європи

Опубліковано в Новини 23.09.2022

На чемпіонаті Європи з бігу по шосе «European Road Race U20 Trofeo Opitergium 2022» взяла участь збірна команда України.

Зокрема в складі збірної виступила легкоатлетка з Тернопілля Тетяна Когут.

Про це повідомили у управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Цей турнір для спортсменів віком до 20-ти років відбувся в італійському місті Одерцо.

Участь в чемпіонаті взяли представники 14-и країн – Італії, Франції, України, Румунії, Англії, Фінляндії, Чехії, Словаччини, Греції, Сербії, Мальти, Вірменії, Швеції та Північної Македонії.

–  Відтак у бігу на 5 км серед жінок наша землячка з результатом 17:04 посіла четверте місце. А перемогу здобула спортсменка Ілона Мононен з Фінляндії (16:53), друге місце у італійки Грети Сеттіно (16:58), на третьому місці - Меліссанда Джордан (Франція, 17:02), – кажуть в управлінні.

Додамо, що Тетяна Когут - вихованка Бережанської ДЮСШ (тренери Володимир та Богдан Дуди), студентка юридичного факультету Західноукраїнського національного університету, майстер спорту.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.