Вкрав, аби швидше потрапити додому: у Тернополі спіймали велосипедного злодія

Опубліковано в Новини 21.09.2022

Оперативники карного розшуку спільно із небайдужими громадянами встановили особу чоловіка, який вирішив привласнити чужий велосипед. Із заявою про крадіжку двоколісника марки Winner Gladiator звернувся потерпілий. 

22-річний тернополянин повідомив, що 31 серпня близько 16:25 він залишив на кілька хвилин свій двоколісник біля кіоску на вулиці Шептицького. Захисні замки не використовував, а коли повернувся, транспорту уже не було. Вартість транспорту оцінив в кілька тисяч гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку встановили й особу злодія, і знайшли сам велосипед. Привласнив чуже житель Тернопільського району. Він у скоєному зізнався. Каже, що був у стані алкогольного сп'яніння і хотів швидше потрапити додому. Продавати двоколісник не збирався.

Підозрюваний його повернув та перепросив, але навіть при цьому уникнути відповідальності йому не вдасться. Чоловік відповідатиме перед законом згідно із ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) ККУ. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.