Віддала шахраям усі заощадження та коштовності: мешканка Тернопільщини потрапила "на гачок" шахраїв

Опубліковано в Новини 21.09.2022

150 євро, 200 доларів, 6000 гривень та золоті вироби – усе це віддала жителька Саранчуківської територіальної громади невідомим. Єдине, що запам’ятала пенсіонерка, що до неї приїжджала жінка у медичній масці.

18 вересня близько 20:00 до потерпілої на стаціонарний телефон подзвонили невідомі і повідомили зажхливу новину. Додзвонювачі сказали, що її донька, яка мешкає в Італії, потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Стан важкий, а тому на лікування потрібно 50 тисяч Євро.

Пенсіонерка таких грошей не мала і сказала про це невідомим. Останні її запевнили, що будь-яка копійка допоможе врятувати життя, а тому варто віддати усе, що є.

Пенсіонерка погодилася, а за деякий час біля її будинку зупинилося авто і до неї вийшла невідома. Усі кошти та коштоності, які були дома, жителька Бережанщини віддала. Лише згодом вона зв’язалася із родичкою і зрозуміла, що стала жертвою шахраїв.

Працівники поліції встановлюють підозрюваних та опрацьовують камери відеоспостережень.

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.