У податковій Тернопільщини пропонують новий формат співпраці з бізнесом

Опубліковано в Новини 06.08.2022

Задля якісної та оперативної комунікації із громадськістю та бізнес-спільнотами й асоціаціями, які представляють інтереси платників податків, у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області створено комунікаційну податкову платформу.

Дана платформа – це відкритий майданчик для спілкування з представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків, а також народних обранців і членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад.

- Ми переконані, що такий формат співпраці пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень. Тож запрошуємо бізнес-спільноту до активного спілкування через комунікаційну податкову платформу за наявності нагальних питань, інформують у ГУНП у Тернопільській області.

Електронна адреса для звернень: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Саме на цю електронну скриньку можна надсилати запити або звернення, в яких необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення. Після отримання листа з вами зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді чи дати проведення зустрічі з відповідальними особами профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Тернопільській області.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.