Петарди та феєрверки на Новий рік в Тернополі - заборонені

Опубліковано в Новини 29.12.2016

У Тернополі діє заборона на використання піротехнічних засобів на території міста до моменту завершення антитерористичної операції, нагадують в міськраді тернополянам.

Таке рішення було прийняте для створення максимально комфортних умов бійцям, які повернулись із зони АТО та ще не встигли реадаптуватись до нормальних умов. Тому в міськраді закликають тернополян поставитись із розуміннням до таких дій та із повагою до захисників, які воювали на Сході України.

Окрім того, нагадують і про іншу заборону - продаж алкоголю після 22:00. Відтак, торгівля піротехнічними засобами на Театральному майдані заборонена. Також, на Різдвяному ярмарку в центрі міста заборонено продавати алкоголь після десятої вечора.

«У Новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня ми очікуємо біля головної ялинки міста багато тернополян. Тому, у цілях безпеки, до цього часу повинні бути забрані усі столики, які встановлені біля торгових палаток, а також буде заборонено використовувати для приготування їжі відкритий вогонь», - коментує мер Тернополя Сергій Надал.

При виявленні порушень тернополяни можуть звертатися на довідку за тел. 15-80 або у поліцію.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.