З початку липня на Тернопільщині вручили повістки 2411 чоловікам

Опубліковано в Новини 19.07.2022
Вже понад місяць на Тернопільщині працюють спільні патрульні групи, до складу яких входять поліцейські, представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, військової служби правопорядку, органів місцевого самоврядування.
Основна мета їхньої роботи – перевірка реєстрації внутрішньо-переміщених осіб та взяття їх на військовий облік. З початку липня спільні патрульні групи перевірили документи у понад 8 тисячі осіб. Серед них виявлено 699 внутрішньо-переміщених осіб, котрі не стали на військовий облік та 432 особи, котрі перебувають на території області без реєстрації. За цей період також вручено повістки 2411 чоловікам, котрі підлягають мобілізації.
Нагадуємо: якщо ви переїхали на нове місце проживання, і зобов’язані повідомити про це місцевий територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (військкомат). Для постановки на військовий облік треба особисто прибути до військкомату.
Поліцейські звертаються до громадян з розумінням поставитися до таких вимог, зумовлених воєнним станом, та завжди носити з собою документи, які засвідчують особу.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.