Поліцейські розшукали чоловіка, який влаштував стрільбу на балконі багатоповерхівки у Тернополі

Опубліковано в Новини 30.06.2022

Поліцейські Тернополя розшукали стрільця  Працівники Тернопільського районного управління поліції спільно з працівниками Управління патрульної поліції розшукали тернополянина, який влаштував стрільбу на балконі багатоповерхівки.   В середу, 28 червня близько 23 години, на лінію «102» надійшло повідомлення про стрільбу з багатоповерхівки на одному із мікрорайонів міста. 

На місце події виїжджали патрульні тактико-оперативного реагування, які й виявили правопорушника. Очевидці події вказали поліцейським можливе місце стрільби. Двері квартири відкрила дружина стрілка й підтвердила даний факт.

Тернополянин пояснив, що давно не користувався зброєю й того вечора вирішив перевірити її справність. 

Правоохоронці склали на правопорушника адміністративний протокол за статті 174 КУпАП (стрільба з вогнепальної чи холодної метальної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії або пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів за секунду в населених пунктах і в не відведених для цього місцях, а також у відведених місцях з порушенням установленого порядку).

В 57-річного тернополянина вилучили мисливську гладкоствольну рушницю та більше 50 набоїв до неї.

Міру покарання чоловіку обере суд. Санкція статті передбачає штраф від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії і бойових припасів.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.