У Тернополі розшукують винуватця ДТП

Опубліковано в Новини 23.06.2022
Відділом розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Тернопільській області розшукується водій автомобіля Honda Civic державний номерний знак АН 1144 НВ, який 07.06.2022 року, близько 19-ї години в місті Тернополі, на проспекті Степана Бандери, біля будинку № 27 вчинив дорожньо-транспортну пригоду. Здійснив наїзд на припаркований автомобіль Renault, після чого поїхав з місця події у невідомому напрямку.
Зі слів мешканців будинку, за кермом перебувала жінка.
У зв’язку з цим, відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП звертається з проханням до громадян, які мають будь-які відомості про вищевказану дорожньо-транспортну пригоду або місцезнаходження розшукуваного транспортного засобу, повідомити вказану інформацію на спецлінію 102 чи за номером телефону (067) 62 04 386.
До слова, водія попереднього автомобіля, який розшукувався патрульними поліцейськими за вчинення ДТП, вдалося встановити та притягнути до відповідальності.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області
 
 
 
 
1616
 
5 коментарів
Поширили: 28
 
Подобається
 
 
 
Коментувати
 
 
Поширити
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.