З Тернополя для військовослужбовців ЗСУ передали чергову партію військової форми та розвантажувальних систем

Опубліковано в Новини 24.05.2022

Для своєчасного забезпечення військовослужбовців Збройних сил України, які виконують бойові завдання на передовій, з Тернополя передано 900 комплектів військової форми та чергову партію розвантажувальних систем.

- Тернопіль і Тернопільщина залишається надалі надійним тилом для українців і військових. Наш обов’язок зробити все можливе, щоб забезпечити необхідним Збройні сили України. Для цього з міського та обласного бюджетів виділено кошти на пошиття військової форми. Це замовлення виконують підприємства з  інших областей, - відзначає міський голова Сергій Надал. – З пошиттям розгрузок та військового спорядження допомагають нам міські комунальні підприємства, які мають відповідне обладнання та частково перепрофільовані. Бажаємо нашим захисникам міцного здоров’я, Божої опіки, якомога швидшої перемоги і повернення додому.

Як зазначають у Тернопільському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, комплекти форми першочергово передаються у два стрілецькі батальйони, що незабаром відправляються на передову, а також її розподілять між підрозділами, що потребують такого забезпечення.

Нагадаємо, підприємству, що шиє форму, замовлено 1200 комплектів.

 

Фото: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.