Тернополянка здобула перемогу на першому етапі Кубка Світу «Canoe Račice» з веслування на байдарках і каное

Опубліковано в Новини 25.05.2022

Днями у чеському місті Рачіце завершився перший етап Кубка світу сезону 2022 з веслування на байдарках і каное, участь в якому брала тернополянка Іванна Дяченко.

Іванна є вихованкою Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з водних видів спорту. Спортсменка здобула перемогу у фіналі «В» в байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів. Таким чином юна дівчина увійшла до десятки кращих спортсменок у світовому спринті.

Це відмінний результат тернополянки, яке вперше після успішних виступів у юнацькому спорті приймає участь у змаганнях серед еліти світового веслування.

До слова, всього Національна збірна Україна з веслування на байдарках і каное на першому етапі кубка світу «Canoe Račice» здобула шість медалей: три «золотих», дві «срібних» та  «бронзу».

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.