На Бучаччині будують холодильний комплекс для зберігання фруктів та овочів

Опубліковано в Новини 11.05.2022
У нові потужності інвестує ФГ «Гадз».
- Комплекс включатиме холодильник місткістю 6500 тонн, підвіс для контейнерів, сортувальну лінію, дві камери заморожування, рампу для відвантажування та побутові приміщення, - розповідає директор ФГ «Гадз» Олег Грицак.
Підготовчі роботи уже завершено. Днями працівники приступлять до монтажу конструкцій. Будівництво планують закінчити до початку збору нового врожаю.
- Приїхало п’ять фур сендвіч-панелей. Це тільки початок. Загалом буде тридцять вантажівок. Також завозимо металоконструкції. Сподіваюся, що вже 1 вересня фрукти та овочі зберігатимемо у новому комплексі, - каже засновник ФГ «Гадз» Петро Гадз.
Загалом впродовж року у підприємство планують близько 300 млн грн.
Зокрема, у будівництво холодильного комплексу, закладку нових саджанців, накриття минулорічних насаджень протиградовою сіткою тощо.
 - Хто інвестує, той будує майбутнє. Віримо, що Україна переможе, - зазначив Петро Гадз.
 
Джерело: Тернопільська ОВА
 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.