На Тернопільщині поліцейські - "заворушилися"

Опубліковано в Новини 15.03.2016

Активно беруться за виконання своїх обов'язків на місцях.

Так, вчора у Вишнівці  Збаразького району  відкрито ще одну поліцейську станцію, зазначили в ГУ НП області. Мешканці містечка та навколишніх сіл відтепер матимуть  можливість будь-якої пори доби звернутися за допомогою до правоохоронців, адже поліцейські працюватимуть у цілодобовому режимі.

Реалізація такого проекту стала можливою завдяки тісній співпраці поліцейських та представників органів місцевого самоврядування. 

В урочистому відкритті взяли участь голова обласної ради Віктор Овчарук, , виконуючий обов’язки начальника  Головного управління поліції Олександр Богомол, керівники Збаразького району та селища, громадські активісти, місцеві жителі. 

- Три дні тому в Тернополі запрацювала нова патрульна поліція. За рік-півтори на вулиці всіх міст і містечок вийдуть патрульні, але ми так довго чекати не будемо. Про публічну безпеку людей маємо дбати вже сьогодні. Саме це й зібрало нас сьогодні у Вишнівці, -  звернувся до присутніх Олександр Богомол. – Шановні жителі містечка та навколишніх сіл, віднині вам не потрібно буде долати кілометри до райцентру чи подовгу чекати на прибуття дільничного. Поліцейські відтепер поруч з вами. 

На Вишнівецькій  поліцейській станції працюватимуть семеро  досвідчених працівників поліції. Вони оперативно реагуватимуть на усі звернення громадян про скоєні злочини та правопорушення.  Голова обласної ради Віктор Овчарук побажав правоохоронцям сумлінно виконувати поставлені перед ними завдання і бути справжніми захисниками народу. 

Нагадаємо, пілотний проект щодо створення спеціальних поліцейських станцій на  Тернопільщині стартував у  Бучацькому районі. З початку березня у селищі Золотий Потік вже працює перша в Україні станція поліцейських.

Наступна публікація: Чи є на Тернопіллі чудеса?

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.