На Тернопільщині спіймали чоловіка, який незаконно заготовляв деревину

Опубліковано в Новини 23.01.2022

Працівники відділення поліції № 5  м. Підволочиськ відкрили кримінальне провадження щодо мешканця Скориківської територіальної громади. Підозрюваний вчинив злочин, за що йому доведеться відповісти перед законом.

Як встановили працівники територіального підрозділу поліції на території природного заповідного фонду чоловік зрізав дерева породи ясен. Жодних дозвільних документів у нього не виявилося. 

Деревину та бензопилу поліцейські вилучили.

Зловмисник у скоєному злочині зізнався. До слова, чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, дрова заготовляв для власних потреб. 

Відомості про злочин слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 246 Кримінального кодексу України – Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що заподіяла істотну шкоду, а також вчинення таких дій у заповідниках або на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду, або в інших особливо охоронюваних лісах. Санкція передбачає штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває слідство.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.