У Тернополі під колесами авто загинув пішохід

Опубліковано в Новини 28.11.2016

Чоловік помер на місці.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув житель селища Березовиця Тернопільського району. Чоловік, 1975 року народження, потрапив під колеса одразу двох автівок, зазначили в ГУНП області.

Аварія трапилася 27 листопада близько 17:00 на перехресті вулиць Микулинецька-Енергетична. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, водій автомобіля "ФОЛЬКСВАГЕН ПАСАТ", рухаючись в напрямку Тернополя, збив пішохода. Чоловік переходив проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу. В результаті удару потерпілого відкинуло на смугу зустрічного руху, де він потрапив ще й під колеса "БМВ".

Травми перехожого виявилися несумісними з життям і він помер на місці автопригоди ще до приїзду бригади швидкої допомоги. 

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.