На Тернопільщині відійшов у вічність виконавчий директор агропідприємства

Опубліковано в Новини 01.12.2021

29 листопада раптово обірвалось життя депутата кількох скликань Збаразької та Кременецької райрад, виконавчого директора ПАП «Добрий самарянин» Миколи Миколайовича Катеринюка.

Сумну звістку повідомили на сторінці підприємства.

– Микола Катеринюк працював на підприємстві ПАП «Добрий самарянин» майже 10 років. Він був керівником з великим досвідом, розумінням сучасних викликів і відповідно, застосування новітніх технологій і залучення відповідної техніки і засобів в обробітку землі. Був безмежно відповідальним співробітником і другом, чудовим організатором багатьох процесів.

Як депутат кількох скликань Збаразької, а згодом Кременецької райради він вирішував багато й багато проблем, які мали соціально важливе значення для мешканців Вишнівецької громади.

Відхід людини з такими якостями і працездатністю – велика втрата для підприємства і колективу, йдеться у повідомленні.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким чоловіка!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.