Сергій Юрійчук з Тернопільщини – чемпіон світу з пара-армрестлінгу у Румунії

Опубліковано в Новини 01.12.2021

У столиці Румунії, місті Бухаресті, з 24 листопада до 1 грудня 2021 року тривав чемпіонат Світу з армспорту серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору.

Відбувались змагання у різних вікових категоріях – серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих спортсменів і участь у них взяли понад тисяча армрестлерів із майже п’ятдесяти країн, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

У складі збірної команди України участь у турнірі брав представник Тернопільської області спортсмен з порушеннями зору Сергій Юрійчук. У підсумку Сергій виборов золоту нагороду у ваговій категорії понад 70 кг у боротьбі на праву руку. Другу та третю сходинку п’єдесталу посіли, відповідно, спортсмени із Казахстану та Болгарії.

Тренер Сергія Юрійчука - викладач ДЮСШІ «Інваспорт» майстер спорту України Вадим Стецюк, - повідомляє регіональний Центр «Інваспорт».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.