На складах одного з підприємств Тернополя зберігали фальсифікат

Опубліковано в Новини 17.11.2021

Майже 900 ящиків фальсифікованого алкоголю на півтора мільйона гривень виявили оперативники управління стратегічних розслідувань Тернопільщини.

Уся продукція була маркована етикетками відомого заводу. Орієнтована вартість вилученого – понад півтора мільйона гривень.

Співробітники Тернопільського районного управління поліції отримали інформацію від оперативників Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції про те, що на складах одного з підприємств в обласному центрі зберігається фальсифікована алкогольна продукція.

Як повідомив під час прес-конференції начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, за підтримки обласної прокуратури та міськрайонного суду, отримавши дозвіл на санкціонований обшук, слідчі спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань  приїхали за вказаною адресою. З двох складів, де зберігала продукцію фірма, що займалася гуртовою торгівлею, було вилучено майже 900 ящиків горілки в пляшках різної ємності. Вилучена продукція була з етикетками відомого в Україні заводу з наклеєними марками акцизного податку, ймовірно, з ознаками підробки.

У ході досудового розслідування буде проведено відповідні експертизи з метою підтвердження або спростування факту фальсифікації алкогольних напоїв та підробки марок акцизного податку.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 204 (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою незаконно виготовлених алкогольних напоїв) Кримінального кодексу.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.