Прокуратура Тернопільщини «взялася» за гроші учасників АТО

Опубліковано в Новини 24.11.2016

Та розслідує кримінальне провадження щодо неправомірного їх використання.

Прокуратура області розслідує кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем) за зверненням представника громадської організації, повідомила прес-служба.

Встановлено, що службові особи одного з медичних закладів Тернополя неправомірно використали 450 тисяч грн бюджетних коштів, виділених у 2015 році для психологічної реабілітації учасників АТО.

Розслідування триває. Обласна прокуратура закликає учасників АТО за надати слідчим додаткову інформацію стосовно проходження ними у грудні 2015 року курсу з психологічної реабілітації у ТОВ «ВІАСАН» у м. Тернополі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.