Ремонт Дороги Єдності на території Тернопільської області - на фінішній прямій

Опубліковано в Новини 25.10.2021

Ремонт 66,3 км Дороги Єдності на території Тернопільської області впевнено просувається до завершення. На близько 60 кілометрах вже нанесено дорожню розмітку. Використовується технологія «холодного пластику». Така розмітка служить щонайменше 3 роки.

Також завершується влаштування металевого бар’єрного огородження на ремонтованих ділянках траси М-30 та влаштування пішохідних доріжок у населених пунктах.

Як інформує Служба автомобільних доріг у Тернопільській області, 22 жовтня дорожники почали укладання вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетону у місті Бережани. Там капітально ремонтують дві ділянки, загальною протяжністю 2,2 км.

На ремонтованому відрізку замінено комунікації, влаштовано основу дороги з укріпленої цементом органно-мінеральної суміші завтовшки 22 см. Вирівнюючий шар має товщину 12 см. На нього буде влаштовано невдовзі верхній, фінішний шар щебенево-мастикового асфальтобетону (завтовшки 5 см).

На 64,1 км автошляху вже укладено фінішний шар покриття. Це ділянки з Тернополя до Бережан та з Бережан до межі області. Крім ремонту покриття лагодять 13 штучних споруд у складі дороги.

Загальна протяжність дороги М-12 в області становить 106,3 км (за винятком відрізку на балансі Тернопільської міської ради). Її частину від міста Тернопіль до межі з Хмельницькою областю та 1,2 км в межах м. Бережани було відремонтовано у 2018 році.

У 2021 році відновимо решту протяжності, аби Дорога Єдності М-30 Стрий – Ізварине на Тернопільщині була повністю комфортною та безпечною. Ця дорога є головним об’єктом Великого будівництва 2021 в Тернопільській області.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.