П'яного сержанта поліції у Тернополі зупинила ... снігова кучугура

Опубліковано в Новини 22.11.2016

Нетверезий водій іномарки - працівник національної поліції.

Кермування у стані алкогольного сп'яніння службовим автомобілем розслідує інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області та служба внутрішньої безпеки. 

21 листопада близько 19:20 водій службового автомобіля поліції "ШКОДА ОКТАВІЯ" на перехресті вулиць Збаразька-Злуки не впорався з керуванням, вилетів на узбіччя  і забуксував у кучугурі снігу. 

На місце ДТП приїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Водій на місці продув газоаналізатор «Драгер», який показав в крові порушника 3.0 проміле алкоголю, а це важка стадія сп'яніння. 

Після перевірки документів з'ясувалося, що керував службовим авто сержант поліції, помічник оперуповноваженого управління кримінальної поліції ГУНП в Тернопільській області. В органах внутрішніх справ правоохоронець працює з 2013 року. 

На водія складено адміністративний протокол відповідно до ч. 1 ст. 130 КУпАП - керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп'яніння. Триває службове розслідування. За його результатами буде прийняте рішення щодо доцільності перебування порушника на займаній посаді в Нацполіції.

Сектор комунікації ГУНП області

Фото - прес-служба УПП у Тернополі

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.