У Тернополі відбудеться «Європейський тиждень сталої енергії»

Опубліковано в Новини 29.09.2021

1 та 2 жовтня у Тернополі відбудеться «Європейський тиждень сталої енергії».

Минулого року Тернопіль виборов право проведення «Європейського тижня сталої енергії» у нашому місті. Тоді, нагадаємо, представництво ЄС в Україні запрошувало органи місцевого самоврядування взяти участь у конкурсі на право провести офіційне відкриття Європейського тижня сталої енергії в Україні у червні 2020 року і завдяки послідовній та ефективній робоіт у галузі енергоефективності Тернопіль здобув перемогу. І хоча тоді вже були розроблені заходи до даної події, довелося її перенести через карантинні обмеження. Але вже цими вихідниминаше місто стане столицею енергоефективності.

Захід проводиться з метою інформування та стимулювання мешканців міста до зниження споживання паливно-енергетичних ресурсів шляхом впровадження заходів з підвищення енергоефективності, на виконання рішення міської ради від 29.11.2013р. №6/39/2 «Про затвердження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) м. Тернопіль», з метою виконання зобов’язань, передбачених Угодою мерів та популяризації енергозбереження, за підтримки Асоціації «Енергоефективні міста України», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

 

Тернопіль житлово-комунальний

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.